Looking For Anything Specific?

Φωτιά Στην Κόρινθο : Fwtia Sthn Korin8o Koinwnia Athens Magazine / Μια ακόμα εστία φωτιάς μαίνεται στην κορινθία, το πρωί της πέμπτης.

Φωτιά Στην Κόρινθο : Fwtia Sthn Korin8o Koinwnia Athens Magazine / Μια ακόμα εστία φωτιάς μαίνεται στην κορινθία, το πρωί της πέμπτης.. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Στο σημείο επιχειρούν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, ενώ περιοδικά. Εκτός ελέγχου δείχνει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής, 23.07.2021, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε σπαθοβούνι και καλέντζι κορινθίας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην.

Τραγικό τέλος είχε ένας οδηγός στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, ενώ περιοδικά. Ο ιερέας της αλμυρής ο οδηγός που απανθρακώθηκε. Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι διωκτικές αρχές, ενώ η πυρκαγιά εξακολουθούσε να κατακαίει αγροτοδασικές. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου.

Kolash Apo Th Fwtia Sthn Korin8o Traymatisthkan Pyrosbestes Kai Kahke Spiti Pics Vid Cnn Gr
Kolash Apo Th Fwtia Sthn Korin8o Traymatisthkan Pyrosbestes Kai Kahke Spiti Pics Vid Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Από βαφτίσια γυρνούσε ο ιερέας που απανθρακώθηκε μέσα στο αμάξι το περιστατικό συνέβη έξω από το χωριό αθίκια προς το χωριό χιλιομόδι το απόγευμα της. Εκτός ελέγχου δείχνει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής, 23.07.2021, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε σπαθοβούνι και. Μια ακόμα εστία φωτιάς μαίνεται στην κορινθία, το πρωί της πέμπτης. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για έξι περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Ισχυρές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες. Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι διωκτικές αρχές, ενώ η πυρκαγιά εξακολουθούσε να κατακαίει αγροτοδασικές.

Ισχυρές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα και κλάρες από τα δέντρα στο πεδίο βολής στην κόρινθο. Εκτός ελέγχου δείχνει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής, 23.07.2021, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε σπαθοβούνι και καλέντζι κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Η φωτιά έχει προκαλέσει ουρές χιλιομέτρων, ενώ όπως είναι φυσικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Ποιοι τον δικαιούνται και πότε μπορεί να απενεργοποιηθεί 24 ιουλίου 2021; Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Μαίνεται ανεξέλεγκτη η «πύρινη λαίλαπα». Ο ιερέας της αλμυρής ο οδηγός που απανθρακώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμεν… Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου 24/7 στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Ισχυρές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, ενώ περιοδικά. Από βαφτίσια γυρνούσε ο ιερέας που απανθρακώθηκε μέσα στο αμάξι το περιστατικό συνέβη έξω από το χωριό αθίκια προς το χωριό χιλιομόδι το απόγευμα της. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για έξι περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του.

A3wxihwcoyp 4m
A3wxihwcoyp 4m from www.mononews.gr
Η φωτιά κατέστρεψε καλλιέργειες με σταφίδες, ελιές και πεύκα, ενώ με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή έχει πάρει. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Φωτιά στην κόρινθο 23 ιουλίου, 2021 Μεγάλες πυρκαγιές σε κόρινθο και μεσσηνία. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου 24/7 στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας.

Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Φωτιά σε αυτοκίνητο στην κόρινθο: 24 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Μια ακόμα εστία φωτιάς μαίνεται στην κορινθία, το πρωί της πέμπτης. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η. Τραγικό τέλος είχε ένας οδηγός στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι διωκτικές αρχές, ενώ η πυρκαγιά εξακολουθούσε να κατακαίει αγροτοδασικές. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου 24/7 στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Μεγάλη φωτιά στην κόρινθο : Τα τελευταία νέα από το πύρινο μέτωπο.

Τραγικό τέλος είχε ένας οδηγός στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο. Ποιοι τον δικαιούνται και πότε μπορεί να απενεργοποιηθεί 24 ιουλίου 2021; Η φωτιά έχει προκαλέσει ουρές χιλιομέτρων, ενώ όπως είναι φυσικό. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, ενώ περιοδικά. Μεγάλες πυρκαγιές σε κόρινθο και μεσσηνία.

Korin8os Se E3eli3h H Megalh Fwtia Stis Kexries Traymatisthke Pyrosbesths 23 07 2020 Sputnik Ellada
Korin8os Se E3eli3h H Megalh Fwtia Stis Kexries Traymatisthke Pyrosbesths 23 07 2020 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και στο ρέθυμνο. Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι διωκτικές αρχές, ενώ η πυρκαγιά εξακολουθούσε να κατακαίει αγροτοδασικές. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην. Μεγάλες πυρκαγιές σε κόρινθο και μεσσηνία. Ο ιερέας της αλμυρής ο οδηγός που απανθρακώθηκε.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην κόρινθο το αυτοκίνητο.

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην κόρινθο: Η φωτιά κατέστρεψε καλλιέργειες με σταφίδες, ελιές και πεύκα, ενώ με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή έχει πάρει. 24 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Φωτιά σε ιχ στη κόρινθο: Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην κόρινθο το αυτοκίνητο. Ισχυρές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμεν… Μια ακόμα εστία φωτιάς μαίνεται στην κορινθία, το πρωί της πέμπτης. Τα τελευταία νέα από το πύρινο μέτωπο. Μεγάλες πυρκαγιές σε κόρινθο και μεσσηνία. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή καλέντζι κορινθίας. Φωτιά σε αυτοκίνητο στην κόρινθο:

Τραγικό τέλος είχε ένας οδηγός στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμεν…

Posting Komentar

0 Komentar